dissabte, 15 de febrer del 2014

Setmana del 3 al 7 de febrer

Com cada setmana hem començat fent feina amb la nostra pregunta: S'ENCÉN EL FOC?
Hem estat repassant la informació que ja teníem gràcies a n'Ona i en Mar, recordant que per encendre foc necessitam aire i un combustible, per això hem fet un mapa conceptual al que a més d'aquesta informació hem començat a fer un llistat de diferents combustibles. De moment en tenim 3, que són la fusta, el fóstor dels mistos i la benzina.
Seguirem treballant amb les informacions que ens han començat a arribar de diferents famílies i convidarem als papàs i mamàs perquè ens la vagin explicant.

ALGUNS MAPES DELS INFANTS:

Com que encara no ens han arribant gaire informacions de casa, hem tornat a fer una nota per a les famílies perquè ens facin arribar més informació i poguem anar avançant amb la resposta o respostes a la nostra pregunta.
Aquí estan els infants confeccionant la nota que ha arribat a casa.

A música estam treballant amb animals de ploma des de diferents cançons, personatges i dances. Una d'aquestes cançons és "EL GALL I LA GALLINA" i aquí podem veure a na Irene amb na Kaba i n'Ezekiel amb en Mani representant amb titelles de pal mentre la resta de la classe estam cantant la cançó.

Per seguir amb el treball que feim a música amb les cançons, tenim un cançoner a la biblioteca de l'aula al que els infants tenen accés a molts i diferents moments del dia. Les cançons i partitures són les mateixes que teniu les famílies al cançoner que un infant se'n duu a casa cada setmana.

I per acabar aquesta entrada setmanal, penjam unes fotos de la sessió de psico. A més dels materials habituals vàrem tenir capses de cartró per jugar de les que els infants varen gaudir molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada