diumenge, 9 de febrer del 2014

Setmana del 27 al 31 de gener

El projecte de "com s'encèn el foc" va avançant i anam resolent la pregunta. Una de les coses que els infants trobaven important fer era anar als ordenadors a cercar informació a internet i així ho vàrem fer.
Prèviament vàrem xerrar de què havíem de cercar i com fer-ho, a més de recordar o ensenyar com s'encèn l'odinador i el funcionament del teclat i el ratolí.

Aquesta setmana a artística hem pintat fruites amb cera blanca damunt cartolina negra, per després enganxar pells de taronges i mandarines que hem anat guardant dels dies que en teníem per berenar.
Hem xerrat de la nostra fruita preferida i hem ensatat un tema molt interessant per seguir treballant a la classe i al taller de llenguatge.

Seguint amb la feina del projecte, destacar que en Mar i n'Ona varen cercar informació a casa i ens dugueren un full explicant-nos que per encendre el foc necessitam aire i un combustible. Hem estat xerrant d'això i experimentant-ho, a més de deixar aquest tema pendent per reprendre-ho a altres sessions.
MOLTES GRÀCIES A EN MAR, N'ONA I ELS SEUS PAPÀS, SAMIR I ROSA, PER AQUESTA INFORMACIÓ TAN VALUOSA!!!

La classe de música ha estat molt interessant , hem cantat el gall i la gallina, escoltat una nova cançó portuguesa i treballar amb ella i algunes coses més.
Avui penjam tres minutets de la classe perquè pogueu veure com anam passant d'una cosa a l'altra, com acomodam els aprenentatges a estructures assolides i com és la dinàmica en la que treballam.

Un moment molt especial d'aquesta setmana va ser quan na Cati va dur una vareta màgica a la classe i un dels contes de llops, que anam contant cada setmana, va passar de ser un conte gran a un altre més petit.
La màgia ens va deixar impressionats i molt emocionats, així que aquí teniu aquest video per reviure-lo tantes vegades com volgueu.

A més, com cada setmana, el divendres hem anat a psico i una de les coses que hem fet durant la sessió ha estat representar amb construccions.
Els infants poden triar venir a aquest espai (a les sessions que treiem aquest material) i crear i representar individualment o en grup. Aquí teniu als infants construint i algunes de les seves creacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada