dimecres, 29 de gener del 2014

Setmana del 21 al 24 de gener

La setmana, malgrat hagi estat més curta ha resultat ser molt profitosa i hem pogut fer moltes i diferents feines i converses.
El primer vídeo d'aquesta entrada és d'un moment del dia que estam a la classe jugant i treballant per racons. Podreu veure que no tots fan les mateixes activitats, és perquè en aquest moment cada un podia triar que fer amb els diferente materials que tenim a la classe.

A la sessió d'artística, com que havíem torrat pel berenar de la festa de Sant Antoni, vàrem dibiuxar i pintar amb carbó.
El tema dels dimonis encara ho tenim molt present i els infants ho relacionen molt amb el carbó i amb el foc, per això està donant molta vida a la nova pregunta que estam investigant: com s'encèn el foc?
La sessió va agradar molt al infants, malgrat alguns no acabaven de veure molt clar amb "pedres negres" ni massa convençuts de que haguessim de pintar amb carbó i no amb colors.

ALGUNES PRODUCCIONS

A la sessió de música d'aquesta setmana hem repassat el cançoner. A partir de la propera setmana l'anirem duent a casa per compartir les cançons amb les famílies, ja ho veureu i podreu gaudir-ho junts.
Al vídeo, com que seguim molt engrescats amb Sant Antoni, estam recordant una part de la cançó que aprenguèrem per la festa.


A més aquesta setmana a estat carregada de celebracions. El dijous celebràrem l'aniversari d'en Joel amb un pastís enorme amb la J feta amb bolletes de sucre per decorar-lo. La veritat és que ens posàrem les botes!!!
Als vídeos podreu veure com ens preparam per cantar, cantam, bufam, primer en Joel i després tots junts... al manco els que arriben a temps i que ho passam realment bé.
MOLTS D'ANYS JOEL!!!


I l'altre aniversari de la setmana va ser el d'en Dani. Els anys van passant i ens anam fent més grans... i esperam que també anem millorant un poquet.
Ens vàrem tornar a posar les botes i gaudírem de compartir un aniversari més. A més na Gabriela ens va poder acompanyar una estona i va sortir a la foto!!! Passa moltes hores amb nosaltres i surt poquet al bloc perquè normalment està darrera la càmera, però té un lloc important a la feina de l'aula.
MOLTS D'ANYS DANI!!!

Per acabar, no podíem oblidar seguir posant informació del projecte que hem començat. El divendres vàrem fer una sessió un poquet difícil però necessaria per prendre consciència del procés que estam fent.
Varem anar recordant tot el que hem fet fins ara, numerant cada una de les passes o sessions i xerrarem i acordàrem què podíem fer ara per seguir investigant i donar resposta a la pregunta de: com s'encèn el foc?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada