dilluns, 6 de gener del 2014

Setmana del 16 al 20 de desembre

La darrera setmana del primer trimestre va ser molt intensa i vàrem dedicar molt de temps a assatjar l'actuació de la festa amb les famílies, de la que podeu llegir més al bloc de l'escola.

Però a més fèrem moltes altres coses de les que feim, ara un petit resum amb imatges.

Al començament de la setmana preparàrem les portades del quadern dels nostre projecte "què mengen els peixos". La feina va ser molt engrescadora i els infants varen gaudir de l'elaboració i dels resultats de la seva feina.

A la sessió d'artística experimentàrem amb gel i parlarem de la neu, ja que vàrem elaborar ninots de neu amb plastelina.
Per què ninots de neu? A la reunió de delegats una de les propostes que se'ns va plantejar va ser que cada classe fes un ninot de neu, així nosaltres ho vàrem fer amb plastilina i ens ho poguèrem endur a casa.

Durant la setmana també gaudírem de diferents jocs al pati.
A una altra entrada ja vàrem penjar un vídeo del joc que s'organitzen i vuien els infants durant el temps de pati, així ara tenim un altra petita gravació d'una d'aquestes estones.

També vàrem escriure la carta als Reis de l'Orient, així entre tots ens posàrem d'acord i redactàrem el que els hi volíem demanar per a la classe.

La setmana va acabar revisant tot el que hem treballat durant el projecte al quadern que ens enduim a casa per informar i compartir amb les famílies la nostra feina i una petita part de la vida de l'aula.
Quan repartírem els quadern no poguèrem esperar a revisar-los i compartir amb els companys tot el que hi havia... aquí ho podreu veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada