dimarts, 17 de desembre del 2013

Setmana del 9 al 13 de desembre

Durant les dues setmanes que ens queden d'escola abans de vacances, ja estam acabant d'investigar i recaptar informació del què mengen els peixos. Per això hem anat a la biblioteca de l'escola, a veure si trobàvem alguna informació més que ens pogués ajudar o servir.
Na Cristina ens ha explicat el funcionament de la biblioteca i els diferents tipus de llibres que podem trobar, després ens ha cercat molts de llibres on poguessim trobar informació, així que nosaltres els hem estat fullejant i a un d'ells n'hem trobat, així que el durem a la classe per poder revisar-lo i mirar-lo quan ens faci falta o ens vengui de gust.

Ah! I no hem d'oblidar que a la biblioteca hem de fer silenci... sshhhhh

Na Irene va dur un altre llibre de ca seva i vàrem estar fullejant-lo i mirant tots els animals de la mar que hi sortien a la vegada que anàvem recordant què mengen els peixos.
Hem estat una estona llarga comentant tot el que sortia al llibre i donant detalls que conèixiem de molts dels animals que hi surten i a més hem pogut fer conjuntament un dibuix resum del que sabem què mengen els peixos i surt al llibre.

A la sessió d'artística d'aquesta setmana hem fet peixos amb tapes de plàstic de CDs. 
Hem decorat el passadís amb el motiu de la mar i per això hem fet aquests peixos, perquè puguin nedar pels oceans penjats al sostre que veiem cada dia. A més els hem pogut relacionar amb el nostre projecte i tot ha estat més enriquidor.

NO DEIXEU DE VENIR A VEURE EL PASSADÍS D'INFANTIL!!!!
HA QUEDAT PRECIÓS!!!!

El dijous vàrem anar al conservatori de la música a escoltar un concert de Nadal de Cap Pela, que és el grup de na Carol!!! Estavem molt emocionats per veure com cantava la nostra mestra de música amb el seu grup.
Com que és complicat captar l'essència d'un concert amb paraules, aquí teniu unes fotos i un petit vídeo de l'actuació. Esperam que us agradi!!!



Aquí hi ha na Cati contant un conte d'un llop. Els darrers mesos hem estat treballant amb diferents contes on surte llops. Ens serveix, entre altres aspectes, per treballar l'hàbit d'escoltar i la paciència, que tantes vegades ens manca.
Estam molt engrescats amb aquests personatges (els llops) i els contes on surten. Seguirem treballant amb ells i omplint la biblioteca de l'aula amb els seus contes.

No podíem acabar aquesta entrada sense aquesta imatge del taller d'audició i llenguatge que feim amb n'Elena. El motiu és perquè n'Aurora, què ha estat fent pràctiques de magisteri a l'escola, ja acaba i està vivint els darrers dies al centre com a practicant.
A la darrera sessió vàrem treballar amb un vídeo d'en Pingu i quan vàrem acabar ens poguèrem despedir d'ella, ja que era la darrera sessió que feiem junts.

QUE TOT TE VAGI MOLT BÉ I QUE ARRIBIS ALLÀ ON VULGUIS!!!
FINS PRESTET AURORA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada