dimecres, 4 de desembre del 2013

Setmana del 25 al 29 de novembre

La setmana va començar treballant amb el projecte de què mengen els peixos i na Lily i n'Ona varen venir en representació de la classe de primer per donar-nos la informació que havien cercat a la classe.
Ens varen dur un paper, que a més de la informació tenia un espai per dibuixar tots els animals marins dels que ens vàren anar informant i dels que menjava cada un d'ells.





Una altra estona vàrem estar xerrant de què volíem fer ara a la classe, ja que hem començat a acabar algunes altres tasques i feines. Així vàrem decidir que volíem posar una foto a l'horari pel dia de tallers, sortir a caminar i posar un calendari a la classe.
El motiu per posar-lo és poder apuntar festes com Sant Antoni i els dies que ens vendrà a visitar la Jaia Corema. Ho farem i anirem apuntant totes les dates importants que ens puguin interessar, a més d'aprofitar-lo per fer altres feines.







També ens vàrem afegir, amb els companys de tresi cinc anys i alguns de primària, al grup de veinats que han estat sortint durant aquest trimestre, a fer una de les rutes saludables que se'ns proposen desde la plataforma educativa de Son Gotleu.
Alguns papàs i algunes mamàs ens varen acompanyar i va ser molt interessant poder conèixer els recorreguts que se'ns proposen i alguns racons de la nostra barriada.




A més aquesta setmana hem començat a fer el desdoblament per anar a informàtica i alguns infants han començat a treballar amb un joc del click diferents aspectes matemàtics. Durant tot l'any pujarem a la sala d'informàtica per apropar els ordinadors i el seu ús a tots els infants i que els ordinadors de l'aula siguin un racó on seguir potenciant-ho i treballant l'ús autònom d'aquests.




Aquí tenim un vídeo d'un moment de joc al pati organitzat pels infants. Durant el temps d'esplai es donen molts i diferents jocs entre tots i aquest dia hi havia alguns nins i nines de la classe jugant a "classes de patinatge".


Què hem començat a fer ara?
Com que vàrem veure que dilluns tenia la lletra LL i no sabíem com se deien dues lletres juntes de na Lorena, recordàrem que en Lluís, el papà de na Irene, la té al seu nom i decidírem posar una foto a les lletres de l'abecedari de la classe i com que havíem d'escriure el seu nom el va copiar per que tots poguem saber com s'escriu.
Així quan el vàrem penjar, ens va agradar tant que va sorgir la idea de que ho podríem fer amb tots els papàs i totes les mamàs.

PER FAVOR, RECORDAU ANAR DUENT LES FOTOS PER POSAR-LES A L'AULA.








A música seguim treballant la cançó de "serra que serra" i aquesta setmana na Carol va dur arreglat el violí de quan era petita i el tocàrem un poc amb ella mentre cantàvem la cançó i l'acabam d'aprendre.




La setamana va acabar amb una celebració. Na Irene ens va dur unes rosquilles que va fer amb la seva padrina i celebràrem una festa a la classe a la que varem cantar moltes felicitats i bufàrem l'espelma dels 4 anys.
FELICITATS IRENE!!!




2 comentaris:

  1. Enhorabona pel Blog! Els comentaris i les fotos són com unes finestretes al dia a dia de la classe i de la vostra feina. Gràcies per l'esforç i per la cura en fer-nos partíceps i facilitar-nos participar. A na Irene li han agradat especialment els vídeos. De nou...enhorabona Dani, quina super feina!

    ResponElimina
  2. Per cert, som na Sonia ;)

    ResponElimina