dimecres, 27 de novembre del 2013

Setmana del 18 al 22 de novembre

La setmana va començar reprenent el projecte de què mengen els peixos. Com que ja sabíem que n'hi ha que són herbívors i d'altres que són carnívors, vàrem poder comprovar amb diferents aliments que podrien menjar uns i altres, així com experimentar tocant, olorant o tastant diferents aliments. Tant a les fotos com al vídeo podreu veure que a uns ens va agradar més i a altres manco tocar i ensumar peixos o vedures, però tots vàrem poder gaudir de descobrir textures i olors.


Durant la setmana també anam fent diferents activitats que ens proposen els infants. Així quan feiem una feina amb retoladors varen tenir la idea de que amb ells se podien fer lletres i un altre moment així ho vàrem fer.
I és que les lletres ens envolten i tenim molt d'interés per trobar-les, reconeixer-les i també crear-les, ja sigui amb el llapis a un paper, a la pissarra o amb les possibilitats que ens donen diferents material, com ara els retoladors.

Hem anat presentant a altres entrades algunes sessions d'artística, ja sigui amb diferents fotos dels infants fent feina i creant o amb algunes de les produccions que fan.
A aquesta tenim dos petits vídeos on podreu veure com feiem feina per parelles, creant amb les garroves i els pals que agafàrem del camp d'aprenentatge de Son Ferriol afegint-hi altres materials.

I quan acababem el dia, n'Unai que duia molts de dies sense venir a l'escola perquè estava malalt va venir amb el seu papà a informar-nos de havien estat malalts, però que ja començava a estar més bé i aviat tornarà a la classe amb nosaltres.





I ja per acabar, un petit recull de fotos del racó que hem començat a montar del projecte que ens està duent a investigar què mengen els peixos, on a més de totes les informacions que tenim i ens van duent, hem acordat que hem de posar dos peixos de colors i un llibre de peixos.
Ja us anirem mostrant com ens va quedant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada