dilluns, 4 de novembre del 2013

Setmana del 28 al 31 d'octubre

A la fi va arribar el dia d'anar a Marineland que esperàvem amb tanta il·lusió. Vàrem passar un bon dia donant menjar als peixos, veient com i què mengen els taurons, amb l'espectacle dels lloros, les foques i els dofins, observant com són i com viuen allà les aus, serps, monees, tortugues...
La visita va valdre molt la pena i a més de passar-ho molt bé, va resultar molt interessant i ens va ajudar amb la nostra investigació sobre què mengen els peixos.


El dimecres podíem dur a l'escola diferents coses per reciclar ja que va venir un camió de reciclatge on podíem tirar moltes coses rompudes o que ja no feim servir, com piles, CDs, juguetes rompudes, bombetes, aparells electrònics, roba...
Alguns infants dugueren juguetes, piles o CDs i entre tots les deixàrem al camió allà on s'ha de  posar per reciclar-ho.


I aquesta setmana hem tengut un altre aniversari!!!!! 
En Mar ha fet 4 anys i ho hem celebrat tots junts bufant les espelmes i menjant unes galletes molt bones que ha duit per convidar-nos. A més ens ha regalat a cada un una xapa amb el nostre nom.

MOLTES GRÀCIES I MOLTS D'ANYS MAR!!!

La sessió d'artística ha estat molt creativa. Aprofitant la conversa sobre que vàrem aprendre a Marineland i que ens va emocionar, hem pintat amb guixos banyats i cotó i han sortit vertaderes obres d'art.
Els infants han gaudit molt de la sessió i de la tècnica que hem fet servir avui i han invertit molta dedicació a les seves produccions.


 ALGUNES PRODUCCIONS:

Ja per acabar penjam un vídeo de música on podem escoltar com cantam una de les cançons que aprenem amb na Carol i que tant ens agraden. Aquí teniu "Caragol treu banya"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada