dimarts, 12 de novembre del 2013

Setmana del 4 al 8 de novembre

La setmana passada va ser molt intensa i vàrem fer moltes feines i activitats.
Així el dilluns va començar amb una activitat del centre ocupacional ISLA, era un taller forestal amb el títol "SORPRESA! EL BOSC VE A L'ESCOLA". Així persones amb discapacitat amb l'ajuda d'una educadora apropen el bosc a l'escola a més de normalitzar la seva presencia pels infants.
L'activitat va funcionar molt bé i, a més de contar un conte d'animals del bosc on el protagonista era un mussol que perdia els seus mussolets, vàrem fer el joc de les sorpreses amb parts de pins i alzines i amb una pinya i plastilina fèrem un mussol per dur a ca nostra.

Ho vàrem passar molt bé ens va agradar molt. Gràcies als companys de MATER per fer-ho possible


A la classe hem anat fent moltes altres coses, malgrat és difícil captar els moments fent fotos perquè tots estam engrescats amb la feina. Encara que aquí en tenim unes quantes fent grafies de números en terra, fent serps de plastilina, jugant amb encaixables i na Marta contant un conte a la classe d'anglès.


També hem fet una sortida al camp d'aprenentatge de Son Ferriol per fer una activitat d'animals. Així hem pogut donar garroves a un cavall, un ase i una somera; donar menjar a ànecs, gallines, someres, cabres, ovelles o porcs; agafar pollets, trobar conills, perseguir les ovelles, tocar la panxa d'una cabra embarassada i algunes coses més.
La veritat és que és un espai privilegiat ja que poder estar amb els animals, agafar-los, donar-lis menjar, jugar amb ells o agafar-los no se pot fer a molts de llocs. Com podeu veure a les fotos i als vídeos els infants ho han gaudit.


Com ja sabieu per altres entrades estam confeccionant un horari per a la classe, ja hem començat a posar algunes coses, malgrat encara ens maquen d'altres que haurem d'anar fixant-nos i decidint com ho posam. Quan volgueu estau convidats a veure-ho a la classe.


I per acabar un joc molt divertit com podreu veure al vídeo. A música estam treballant el so i el silenci, ente altres activitats na Carol ens va donar una capsa que quan estava oberta havíem de fer so i quan la tancavem silenci. Al vídeo podreu veure com na Kaba va obrint i tancant la capsa i la resta d'infants segueix la dinàmica que va marcant amb aquesta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada