dimecres, 30 d’octubre del 2013

Setmana del 21 al 25 d'octubre


Durant aquesta setmana hem seguit treballant i profunditzant amb els temes que ens ocupen: l'horari, els treballs amb els nostres noms que hem duit de casa, la investigació sobre què mengen els peixos...

Per aclarir les hipòtesis que hem anat fent sobre què pensam que mengen els peixos teníem una serie de possibilitats, aquestes eren: comprar peixos i fer un racó a la classe, veure la pel·lícula d'en Nemo, anar a la platja, amb vaixell per pescar, telefonar a Marineland perquè ens ho contin abans d'anar-hi la setmana vinent.
Com veis a les fotos hem seguit treballant tant en les investigacions i en com podem arribar a Marineland quan anem dilluns.


ALGUNS MAPES DE MARINELAND:
 
La vida a l'escola també ens ofereix moments als què podem triar a que volem jugar o què ens fa ganes fer, les opcions són variades i podem anar canviant d'espai amb diferents materials a la classe o al pati.


A més en Noah ha celebrat el seu aniversari, ara  ja té 4 anys.
Ho vàrem passar molt bé cantant-li moltes felicitats, mirant com bufava i bufant després tots junts. A més ens va convidar a pastís de xocolata després de berenar tots poguèrem menjar.

MOLTS D'ANYS NOAH!!!

Seguim treballant en confeccionar el nostre horari per l'aula i escrivint tots es dies de la setmana.


A la sessió d'artística hem pintat pedres amb témpera.
Un dia en Chris ens va dur una ben gran i ens la va mostrar, vàrem poder sopesar-la, la passarem i donàrem diferents idees de què podíem fer amb aquella pedra. La decisió què se va prendre va ser que la podíem pintar, i així va ser.
En Chris va pintar la seva pedra i cada nin i nina tenia una per pinat-la cada un com se volgués expressar i crear. La sessió va ser molt engrescadora i ho passarem molt bé!!!


I ja per acabar, és important saber que hem començat el taller d'audició i llenguatge amb n'Elena i ens ha contat un conte d'uns germans que toquen instruments i hem fet diferents audicions reconeixent els diferents sons de cada un.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada