dilluns, 20 de gener del 2014

Setmana del 8 al 10 de gener

Ja fa dies que vàrem tornar a començar i el segon trimestre està en marxa, així que avui començam amb la primera entrada del bloc després de Nadal, ja que les circumstàncies han fet que no poguem iniciar el penjar entrades fins ara.
 
El primer que vàrem fer quan arribàrem a la classe va ser trobar-nos una gran sorpresa, havien vengut els Reis a la classe!!!!
Nosaltres havíem escrit la carta i ells ens respongueren deixant-nos una pila de regals. Així els vàrem organitzar per obrir-los, ho fèrem i começàrem a jugar amb ells.
Basta fer una ullada a les fotos per veure l'emoció que ens generà poder fer tot això.

¿Què farem ara?
A més de seguir amb algunes feines que ja tenim començades, hem estat parlant dels nostres interessos i de quines són les nostres preguntes.
Tenim moltes idees i les hem plasmades a la pissarra per poder seguint fent feina i plantejar les preguntes que ens serviran per iniciar la nostra propera investigació.

Aprofitatnt el paper dels regals dels Reis de l'Orient a la sessió d'artistica hem fet les nostres creacions. Hem conversat i cada infant ha plasmat el que ha volgut, després de retallar cada un els nostres propis bocins de paper.
Al vídeo podreu veure una estoneta del treball que hem estat fent.

A música, per començar a preparar la celebració de Sant Antoni hem estat practicant el ball d'una jota, de la mateixa manera que ballen uns dimonis a un vídeo que ens ha posat na Carol al que surten dos ballant amb uns pals ben grans. Aquí teniu una estoneta de quan apreníem el ball.

Avui tenim un altre vídeo del començament d'una sessió de psico, el moment de tomar la torre. Per què ho feim? 
Ido començam així perquè els infants se trobin un espai estructurat i amb la destrucció de la torre puguin desestructurar-lo, arribant simbòlicamental desig de separar-se i de ser un mateix, d'apartar els obstacles que impedeixen complir els objectius que es proposen i ajuden a afiançar la seva identitat, la capacitat de decidir i de triar.
Aquí teniu uns minuts de l'inici de la sessió.

3 comentaris:

  1. Dani gràcies per mantenir-nos informades. Quan vull veure els vídeos me diu que és privat,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones,
      gràcies també a vosaltres per valorar-ho i aprofitar-ho.

      Crec que ara ja ho podreu veure tot. Si hi ha cap problema més no dubteu en demanar-ho

      Elimina
  2. Brorn dia,
    crec que lo que feu a 4 anys hes divertit perque sou petits

    ResponElimina