diumenge, 20 d’abril del 2014

Setmana del 17 al 21 de febrer

Ara ja fa setmanes que per diverses circumstàncies no hem pogut anar actualitzant el bloc. Però mirarem de a poc a poc posar-nos al dia de l'actualitat de la vida de l'aula, fent un petit recull del que hem anat fent des de que en Dani va haver de deixar de venir a l'escola, que no són poques coses ni manco interessants del que hem fet durat la resta del curs que ja teniu penjada al bloc.


Pel febrer, varen començar a fer pràctiques a la l'escola tres alumnes de la UIB i per la nostra aula passen moltes hores na Miriam i na Marina. Avui per avui, ja les deveu conéixer, però sempre és important presentar a tothom que passa per la classe, a més de que no sempre les famílies teniu temps de saber qui és tothom.

Com podeu veure a les fotos durant aquesta setmana també vàrem començar a treballar més activitats de lesctoescriptura amb el motiu d'apropar, més si escau, situacions de la vida quotidiana a les que les poguem treure profit per escriure i llegir.
A les fotos podeu veure com van escrivint la data individualment, seguint cada un el seu procés i havent de respectar el moment al que cada un es troba.

Durant la setmana del 17 al 21 de febrer seguiem treballant amb el projecte de "com s'encén el foc?" i en aquest sentit la setmana va ser molt engrescadora, ja que vàrem poder afegir, no només materials al nostre llistat sinó que els vàrem manipular i els afegirem al nostre mapa conceptual.

Una altra activitat que vàrem començar va ser la de "LA SORPRESA".  Ficam la mà a una bossa que ens va dur en Dani de casa seva i tocam un objecte que no sabem que és, aleshores anam fent hipòtesis del que podria ser, per a què podria servir, etc.
Com podeu veure a les fotos l'activitat va engrescar molt als infants i paràvem molta atenció a més d'escoltar als altres i respectar el torn de cada un. I quan vèrem el què en Dani havia duit, un siurell ens sorpreguèrem, alguns sabíem que era, altres no... però tots vàrem poder manipular-lo i experimentar amb ell.

Com ja deia abans, aquesta setmana va ser molt engrescadora pel projecte de "com s'encén el foc?" i és que va venir na Vanesa, la mamà de n'Angel, a explicar-nos com fa ella foc a casa i com el fa servir. Tot això ho podreu veure al vídeo, realment és molt interessant que pugueu venir els familiars a l'escola, i aquí en teiiu una petita mostra més.
La sessió va acabar amb una visita a la cuina de n'Alfred on ens va explicar com fa foc amb el gas per cuinar, com ho fa servir i la importància que té respectar aquests espais a ca nostra i a l'escola.

I malgrat arribi un poc tard, no podíem acabar aquesta entrada sense tenir un record per na Gabriela, el dia 21 de febrer va ser el seu darrer dia a l'escola i ens va acompanyar a la sessió de psico.
MOLTES GRÀCIES PER TOT GABRIELA I SORT AMB EL TEU CAMÍ.
NO DEIXIS DE VISITAR-NOS!!!


ALGUNES REPRESENTACIONS DE LA SESSIÓ:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada