dimecres, 30 d’abril del 2014

Setmana del 3 al 7 de març



Durant aquesta setmana vàrem preparar una sorpresa per en Dani, ja que hem sabut que estarà un temps sense venir a l’escola. Primer pensàrem i escrivírem un llistat amb les coses que podríem fer perquè se’n recordi de nosaltres i fèrem uns dibuixos per a ell.  Les famílies també han col·laborat i des de casa han enviat dibuixos i cartes d’ànim.
La iniciativa ha funcionat molt bé, amb una gran participació de les famílies, realment ha estat genial. I com podeu veure al muntatge fotogràfic una petita part de tot el que ha arribat de casa i hem fet a la classe està a l’armari de l’habitació d’en Dani a l’hospital.
LES NOSTRES  BESADES!!!


Dimecres va arribar a la classe na Laura, i com que no coneix en Dani i l’enyoram un poquet aprofitàrem per veure uns vídeos que ell ens ha enviat des de l’hospital, recordant-nos que ho hem de fer molt bé a la classe i amb tots els mestres, a més de cantar la cançó de “Bon dia, dia” perquè la poguem cantar amb ell quan volguem.

(Disculpau la qualitat de l’audio, però és difícil de captar el que els infants sentien en directe)






Aquesta setmana a artística vàrem continuar amb l’espantaocells de la setmana passada. Veièrem una presentació amb les nostres produccions i recordàrem el que havíem dit de com fer-les.  Després mitjançant plastilina, botons, llana, papers de colors, pals i pedres vàrem construir el nostre espantaocells.

Aquests varen ser alguns resultats. ESPERAM QUE US AGRADIN!!!




Dijous a la sessió de filosofia vàrem continuar amb la làmina que havíem començat a treballar la setmana passada (“Parella a cavall”, 1906-07. Kandinski).  Després de recordar entre tots el que havíem vist i recordar idees que tenguèrem, després decidírem una música i una història per aquesta làmina, que va acabar essent “El cavaller i la princesa”.
Com podreu veure a les fotos després pintàrem amb aquarel·les la fotocòpia de la làmina.



Una altra activitat molt interessant, que fèrem amb na Marina, va ser contar el conte del llop, però a més a més aquesta setmana era un de molt de molt especial titulat: “EM VESTEIXO”.
Per contar-lo va dur un llop de cartró i el vestírem així com anava explicant al conte, per després entre tots desvestir-lo i anar interactuant i recordant el conte.



Per acabar amb aquesta setmana anàrem a llevar-li la primera cama a la Jaia Corema.  Na Joana Maria ens va recordar la història i el que passarà quan acabem de llevar-li les set cames:
ANIREM D’EXCURSIÓ A CERCAR OUS DE BASILISC!!!!!!
I A MÉS A MÉS ARRIBARÀ LA PRIMAVERA!!!!!
I també una altra sorpresa!!! Quan tornàrem a la classe, la Jaia ens havia deixat una cistella amb fruites... era mango!!!
L’ensumàrem, el tocàrem i finalment el menjàrem... en aquest cas les imatges valen més que les paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada