divendres, 2 de maig del 2014

Setmana del 10 al 14 de març



Va ser una setmana on vàrem fer molta feina i ens engrescàrem molt amb diferents activitats, ara en tendreu una petita mostra com cada setmana, però no sense abans recordar que va començar na Marilen... ja la començareu a veure a les fotos.

BENVINGUDA MARILEN!!!

I molts d’ànims i forces a na Laura perquè es recuperi el més aviat possible.


Durant aquesta setmana el projecte va tenir molt de protagonisme. Els dies de projecte recordàrem les visites que ens varen fer en Samir i na Paqui per xerrar-nos de com s’encén el foc, a més veièrem les fotografies i els vídeos i recordàrem el que havíem fet en aquelles sessions. Després de veure les imatges de l’experiment d’en Samir, ho vàrem recordar encenent l’espelma a classe i després sortírem al pati i amb lupes intentàrem fer foc a un paper, fins i tot en Mar ho va aconseguir!!!


També hem seguit fent molta feina amb l’espantaocells, per culminar la sessió d’artística a la que vàrem continuar amb les idees i la creació del que hem de dur a l’hort, construint-lo mitjançant diferents materials que ens han servit per fer-li el cap, el cos, la cara, etc.  Per decorar el vestit vàrem pujar a l’aula d’artística i entre tots aferràrem a una tela papers de colors i llanes, i afegírem més color pintant amb ceres.  L’endemà l’anàrem a posar a l’hort, com vàrem decidir a una conversa a la classe, una vegada estàvem allà tots fèrem un dibuix de l’espantaocells a més d’escriure el  nom.


A la sessió de filosofia d’aquesta setmana treballàrem amb una altra làmina que hem anat descobrint poc a poc. Un darrere l’altre anàvem pensant i dient el que es podia trobar darrera fins que finalment se va destapar la làmina i descobrírem el què hi havia. La sessió va acabar parlant del menjar i altres coses que havia damunt la taula, i després fèrem un dibuix i posàrem el nom del què a nosaltres ens agrada menjar.


El divendres va ser un dia ben ple d’esdeveniments! Vàrem començar anant a veure una obra de teatre, “En Patufet”, la representàrem i tothom va estar ben atent al que succeïa, va ser molt engrescadora i en acabar cantàrem tots junts. També vàrem anar a treure una altra cama a la Jaia Corema i aquesta vegada vàrem ser els de la classe de 4 anys els que la vàrem llevar!!! Ella ens va deixar la panera amb una nova fruita i la poguèrem mirar, ensumar, tocar i tastar unes prunes ben bones.
Però el protagonista del dia va ser n’Ibrahim, ja que era el seu aniversari!!! Vàrem cantar, bufar l’espelma del pastís i ens posarem les botes quan el menjàvem.  Aquí teniu unes fotos i un petit vídeo del protagonista del dia.

MOLTS D’ANYS IBRAHIM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada