diumenge, 4 de maig del 2014

Setmana del 17 al 21 de març


Dimarts varen venir a l’escola la Fada Despistada i els Somiatruites a fer un espectacle de música per a tots els infants d’infantil i els de primer cicle de primària. Tots vàrem estar molt engrescats amb les cançons i participàrem molt, cantant i ballant com la fada ens anava explicant i ensenyant.  Per acabar cantàrem tots junts la cançó “Olives per somiar”.
A veure si amb les fotos de la fada podem recordar el moment tan divertit que vàrem viure i som capaços de recordar la cançó!!!

Aquesta setmana hem seguit treballant amb el projecte de “com s’encén el foc?” i mirant les fotografies de la visita de na Vanesa, la mamà de n’Angel, vàrem parlar del per què ens serveix el foc i han sortit moltes idees: per cuinar, per encalentir-nos, per celebrar aniversaris, per encendre espelmes, per fer focs artificials, per fer torrades...  
Després varem fer un llistat a una cartolina i ho dibuixàrem a la pissarra per poder seguir treballant-ho.

Un dels moments que més agrada als infants és quan ens podem relaxar i fer el que més ganes ens fa a cada un a la classe anant a jugar per racons. Seguim una dinàmica a la que cadascú agafa una targeta amb el seu nom i es col·loca al plafó que tenim per saber on està jugant i quan volem canviar de racó, hem d’agafar el nom i canviar-lo per començar a jugar a un altre espai.

A la sessió d’artística vàrem parlar del vent i de què podem fer amb ell, per després pintar amb canyetes bufant amb elles i fer bimbolles de colorins!!!
Els infants varen gaudir de la tècnica amb les canyetes i crearen unes obres d’art impressionants jugant amb el vent. Va ser realment divertit!!!

Una altra cosa de la que gaudirem durant aquesta setmana vàrem contar i treballar amb el conte de “Sopa de pedra”, sabent quins ingredients necessitàvem per fer-la, manipulant-los, ensumant-los, etc. Per després preparar-ho a l’aula entre tots.

I per finalitzar, li vàrem llevar una altra cama a la Jaia Corema!!!
Ella, a canvi ens va deixar a cada classe una fruita ben grossa, que pesa molt, que és de color verd per fora i groc per dins... quina devia ser?
UN MELÓ!!!
El vàrem sospesar, ensumar i menjar... mmmmmmmmm!!! Boníssim!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada