dimecres, 7 de maig del 2014

Setmana del 31 de març al 4 d'abril


Com ja sabeu durant aquesta seguírem treballant amb el projecte i vàrem acabar de veure el vídeo dels volcans que va dur en Mar, i en recordàrem tot el que havíem vist a les diferents sessions a les que hem anat treballat i comentat, com per exemple: que havíem vist molts volcans, que d’alguns sortia fum i d’altres lava, que veièrem com la gent anava a l’hospital.... Un altre dia mostràrem el cartell on vàrem escriure tot el que havíem fet durant el projecte (experiments, visites famílies, combustibles,...), i entre tots decidírem fer dibuixos de cada cosa. Així ho repartíem entre tots i cada infant va dibuixar el que li havia tocat: esperit, gas, Alfred, paper, lupes, fòsfor... Aquí teniu una petita mostra de com vàren quedar aquests dibuixos.

Aquesta setmana hem tengut dos aniversaris a la nostra classe: dimarts el de n’Ezekiel i dimecres el de n’Angel. JA TENEN 5 ANYS!!!
Varen dur un pastís cadascun i després de cantar i bufar l’espelma el vàrem menjar... un cada dia!!!

MOLTS D'ANYS ANGEL I EZEKIEL!!!

A la sessió d’artística, que no vos podeu perdre el resum setmanal, vàrem continuar parlant del vent i després cada un va fer el seu propi mòbil de vent.  Mitjançant diferents materials com pals, canyes, plomes, cordes, llana, etc. Cadascun va anar muntant el seu segons la seva idea i l’anàvem deixant preparat per dur-lo a casa. A més alguns infants varen voler fer un per casa i un altre per la classe, així que deixàrem alguns penjats. En acabar tots els fèrem sonar com el vent!!!! Increïble!!!!

Com cada divendres el dia va ser molt complet: visitàrem la Jaia Corema esperant anar a cercar els ous de Basilisc al Castell, tastàrem una nova fruita, visquerem la sessió de psico, etc. A més aquesta sessió la tancàrem contant un conte que ens va agradar molt... com podreu veure a les fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada