dilluns, 30 de juny del 2014

Setmana del 12 al 16 de maigAquesta setmana a les sessions de projecte ens ha retut molt ja que hem decidit moltes coses.  Primerament vam decidir com havíem de muntar les pàgines del projecte: enquadernat com el projecte dels peixos, aferrant les imatges dels murals davant i darrera i enmig de la carpeta posar les feinetes, ficant tot dins la carpeta....  En el final vam triar la idea que vam dir na Irene, en Mar i n’Angel ficant totes les converses, dibuixos i imatges dels murals dins la carpeta, grapar-ho i fer més dibuixos a la carpeta.  


També hem triat el nou projecte que estudiarem; després de mirar quins temes teníem pendents (què hi ha dins els ous, els planetes, com funcionen els trens...) i fer una votació entre tots, el que va sortir guanyador va ser: “Per què s’emboliquen les mòmies?”.


I vam acabar la setmana triant a quina part de la portada posaríem el nostre nom i el nom del projecte, i després de decidir-ho ho vam acabar escrivint a la fulla que vam aferrar a la carpeta del projecte.
Per acabar de preparar el plafó dels sentiments que hem estam treballant mitjançant el conte d’en Pol, vam fer un dibuix d’una cara avorrida, i entre tots vam decidir quin seria el dibuix que representaria l’avorriment en el plafó: va guanyar el dibuix de n’Angel. 

 A artística aquesta setmana hem aprofitat per fer la nostra portada del projecte de “Com s’encén el foc?”.  Vam posar oli a la cartolina i amb pinzell i els colors del foc vam fer el dibuix.  Ens va quedar molt bé!!


Aquesta setmana na Marina ens va venir a contar el conte “Quin gust fa la lluna?”.  Abans de començar ens va dir que seria un conte de llops, però nosaltres que ja el coneixíem, sabíem que no era cert.  No obstant, vam gaudir molt mentre ens el contava i després vam fer un dibuix.I vam acabar la setmana amb l’espectacle “Cantant animalades”.  Una història sobre una doctora que va curant animals que van a la seva consulta, com van ser un ànec, una moneia, un llop, un elefant.... i alhora anaven cantant la cançó segons l’animal que curava...  Ens va agradar molt i aquí vos deixam unes imatges.


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada