dilluns, 23 de juny del 2014

Setmana del 14 al 16 d'abril


Aquesta setmana ha estat curteta però fructífera. 
  
Per començar, a l’hora de projecte, entre tots vam decidir a qui contarem el que sabem de com s’encén el foc: anirem a la classe de 1r i 2n després de les vacances.  També vam decidir com aniríem, vam fer parelles entre nosaltres, i vam assajar com ho faríem davant els altres.  En tornar prepararem els papers amb la informació per explicar als nins grans i a les famílies. 
També vam celebrar l’aniversari de na Victry!  Ens va acompanyar la seva germaneta petita, son pare i un amic i li vam cantar el molts d’anys.  Ens vam menjar un bocí de pastís i vam brindar.  Molts d’anys Victry! 

  
I va arribar el dia de partir al Castell!!  Vam començar el dia llevant-li la darrera cama a la Jaia Corema!!! Ja no li queda cap!  Quan vam tornar a classe, la Jaia ens va deixar dins una panera prunes seques i “orejones”.  Tenen un gust especial i no a tothom els hi va agradar... 
 
I ens preparam i partim cap els autocars destinació el Castell de Bellver!!!  Després del camí mirant tot el que ens envoltava, els nins grans de l’escola ens esperaven a l’aturada dels autobusos.  Ens vam emparellar amb ells i tots junts vam anar cap al bosc a cercar els ous, amb el mirall preparat i anant ben alerta per no trobar-nos el Basilisc.  Després de trobar-ne els ous, cadascú va decidir el que més li agradava i el vam agafar per dur-lo a casa. 
En acabar tots junts vam pujar dins el castell i vam cantar diferents cançons mentre els turistes i altra gent que visitaven el castell ens miraven i ens feien aplaudiments quan acabàvem de cantar.  Sortida acabada, vam gaudir molt i tothom va tornar molt content! I cadascú se’n va dur l’ou que havia triat cap a casa!
 
 Bones festes de Pasqua famílies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada